Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard.

De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.

Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

Ondersteuning bij naleving van geldende COVID-19 hygiënemaatregelen
Onze dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in de horeca, retail en andere openbare ruimtes. Bezoekers aan winkels kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectie- middel. Dit verlaagt de kans op besmetting.
Ook desgewenst in combinatie met de People Counter, kan het scherm bij een ingang van een winkel of andere gelegenheid tonen hoe druk het is op dat moment. Dit werkt als een stoplicht systeem. Daarnaast kunnen gebruikers op het scherm aangeven dat bezoekers voor het binnengaan eerst hun handen moeten desinfecteren.
Als de maatregelen straks weer worden versoepeld, is de dispenser ook perfect in te zetten in de horeca, in onderwijsgebouwen, in kantoorpanden en andere openbare gelegenheden. We hebben nog wel een tijd te maken met het coronavirus. De dispenser is daarom een goede toevoeging om ook in de toekomst een betere hygiëne te waarborgen.

Voordelen:

  • Betere naleving van de hygiënemaatregelen.
  • Klanten informeren over geldende regels.
  • Klanten en medewerkers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding.
  • Wachtverzachting, het scherm kan helpen om de wachttijd voor klanten aangenamer te maken.
  • In combinatie met de People Counter is het ook een effectieve tool voor retailers om bezoekersstromen te reguleren.
  • Adverteren; naast waarschuwingen kunnen ook producten of aanbiedingen onder de aandacht worden gebracht.

Download hier de productsheet

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen, neem contact met ons op via ons contactformulier of met Pieter-Jan Schoonhoven op telefoonnummer 06-29 601 505.