Hotel Televisie:

Uw gast heeft behoefte aan een televisie op de kamer, ondanks dat het kijkgedrag de afgelopen jaren flink is veranderd. De gast verwacht niet alleen goede kwaliteit in zenderaanbod, maar ook andere mogelijkheden zoals radio, gebruik van andere diensten en/of het streamen van content vanaf een eigen device.
Voor het zenderaanbod zijn er verschillende mogelijkheden waaronder ontvangst via kabel of satelliet. Wij kunnen, in overleg, bekijken welke aanbod voor u en uw gast het best geschikt is en u zodoende het beste pakket kunt aanbieden.
Wij leveren complete systemen die geschikt zijn voor zowel een bestaand COAX-, UTP of glasvezelnetwerk. Hierdoor vinden wij altijd de juiste oplossing voor uw situatie.

Timp & Simons installeert:

– Complete systemen voor het binnenhalen van signalen, via satelliet, kabel
of internet
– Televisies en managementsystemen
– Content en informatiekanalen
– Digital Signage

Elektronische Sloten:

Sinds 2012 is Timp & Simons de enige Nederlandse distributeur en installateur van Onity, toonaangevend producent van elektronische toegangssystemen, kluisjes en minibars.
Onity levert een breed assortiment oplossingen met de nieuwste technologieën, waardoor wij op basis van uw wensen, behoefte en visie voor de toekomst een oplossing kunnen bieden die er voor zorgt dat er geen ongenode gasten binnen kunnen komen.

Timp & Simons installeert:

– Hotelkamersloten, met optioneel Bluetooth Technologie
– Wandlezers
– Kluisjes
– OnPortal Managementsysteem (software)
– Minibars
– E-Cilinders

Wifi :

Wifi is tegenwoordig bijna een eerste levensbehoefte geworden, uw gast vindt het vanzelfsprekend dat het hotel beschikt over een snelle en veilige verbinding.
Wij bieden voor zowel de gast als het personeel een uitstekende dekking en kunnen dit desgewenst op kamerniveau beheren d.m.v. eigen wifi-accesspoints in de kamers.

Timp & Simons installeert:

– Complete UTP netwerken, zowel nieuwbouw als renovatie
– Switches
– Wifi netwerken tot op kamerniveau

Camerabeveiliging:

Zowel u als uw gast heeft behoefte aan veiligheid. Om dit te waarborgen leveren wij oplossingen die hiertoe bijdragen. Alle oplossingen die wij leveren werken via een UTP-netwerk en kunnen eenvoudig zonder tussenkomst van een NVR recorder gerealiseerd worden, de kracht zit namelijk in de software.

Timp & Simons installeert:

– UTP netwerk, inclusief switches
– Camera’s
– Software
– Recorders

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak via ons contactformulier.