De smartphone als vervanging van de keycard!

Laat uw gasten gebruik maken van hun mobiele telefoon om toegang te krijgen tot de parking van uw hotel, via de lift tot in hun hotelkamer.

Het Direct Key systeem van Onity werkt op basis van Bluetooth Low Energy. Naast het lage batterijverbruik, heeft deze technologie als groot voordeel dat uw gasten niet rechtstreeks verbonden hoeven zijn met het internet en/of een server om toegang te krijgen tot hun kamer. De sleutel moet éénmaal gedownload worden en blijft dan voor de gehele duur van het verblijf op de smartphone.  Dit maakt het gebruik van onze digitale keycard mogelijk op plaatsen waar geen of slecht ontvangst is zoals in parkeergarages & liften.

Als u Onity sloten heeft – zelfs verouderde met magneetkaarten – kunnen we deze worden ge-upgrade naar volwaardige Bluetooth sloten. Het is geen enkel probleem indien u geen Onity sloten heeft of u werkt nog steeds met mechanische sleutels om nieuwe Bluetooth sloten te plaatsen.

DirectKey App

Onity heeft zelf een eigen applicatie ontwikkeld die uw gasten gemakkelijk kunnen downloaden. Deze applicatie zorgt voor een snelle, naadloze en beveiligde communicatie tussen het PMS systeem en de app enerzijds en anderzijds tussen de app en het slot.

De belangrijkste voordelen:

  • U gaat minder kaarten verbruiken waardoor u geld bespaart en de natuur een beetje helpt.
  • Het Onity systeem werkt vanaf een afstand. U hoeft niet eerst het slot te activeren voordat u kan verbinden. Dit moet wel bij andere Bluetooth systemen. Dit verhoogd het gebruiksgemak.
  • De quick connect functie van Onity zorgt voor een razendsnelle communicatie tussen de smartphone en het slot. Dit komt de gastervaring zeker ten goede.
  • Na het downloaden van de digitale sleutel is er geen verbinding meer nodig met een server of het internet. Extra beveiliging door gebruik 128-bit AES encryptie.
  • Terugkerende gasten hoeven de app slechts eenmaal installeren. Bij een volgende bezoek ontvangen ze rechtstreeks de digitale keycard in hun app.

Download hier de brochure

Neem bij vragen contact met ons op of vraag een demo aan.