Sinds 2012 is Timp & Simons de enige Nederlandse distributeur en installateur van Onity, toonaangevend producent van elektronische toegangssystemen, kluisjes en minibars. Onity levert een breed assortiment oplossingen met de nieuwste technologieën, waardoor wij op basis van uw wensen, behoefte en visie voor de toekomst een oplossing kunnen bieden die er voor zorgt dat er geen ongenode gasten binnen kunnen komen.

Trillium® serie

De nieuwe Trillium® serie van Onity heeft een slank ontwerp dat aansluit bij de moderne look and feel. Opties zijn onder meer een standaard magneetstrip, RFID-sloten met MIFARE Plus®-mogelijkheden en sloten met DirectKey ™ module ingebouwd.

Download hier de brochure

Eenvoudige upgrade mogelijkheid

Trillium-sloten bieden een eenvoudig upgrade op locaties waar Onity HT- en ADVANCE-sloten momenteel zijn geïnstalleerd. Geen nieuwe gaten boren of opnieuw schilderen bij het installeren van nieuwe Trillium-sloten. Hierdoor blijft alles in tact en worden uw gasten tijdens de installatie niet of nauwelijks gestoord.

Download hier de flyer

Geavanceerde identificatiebeveiliging

Trillium RFID-sloten bevatten de optie om MIFARE Plus-technologie te gebruiken, een verbeterde referentiebeveiliging voor RFID-kaarten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.