Sinds 2012 is Timp & Simons de enige Nederlandse distributeur en installateur van Onity, toonaangevend producent van elektronische toegangssystemen, kluisjes en minibars. Onity levert een breed assortiment oplossingen met de nieuwste technologieën, waardoor wij op basis van uw wensen, behoefte en visie voor de toekomst een oplossing kunnen bieden die er voor zorgt dat er geen ongenode gasten binnen kunnen komen.

3 Lock Design Concepts

Onity Sloten series

2 Reader Technologies

Kies uit verschillende toegangsgegevens voor sloten en wandlezers, waaronder mobiele sleutels, sleutelhangers, polsbandjes en meer

Onity Serene

Serene™, een alles-in-één minimalistisch slot ontworpen voor esthetisch ingestelde, high-end hotels. Dit slot met een subtiele vorm, combineert een elegant ontwerp met toonaangevende DirectKey™ mobiele toegangstechnologie.

Serene is slim ontworpen om zowel de vorm als de functie van een sluitsysteem naar een hoger niveau te tillen en te voldoen aan de toenemende vraag naar geavanceerde sloten met een strakke esthetiek die een uitzonderlijke gastervaring aanvullen. High-end hotels zijn het snelst groeiende horecasegment en Serene is ontworpen met die klanten in gedachten.

Met een ontwerp dat hardware aan de deur minimaliseert, zijn Serene-sloten verkrijgbaar met een reeks deurkrukken en afwerkingen, waardoor ultieme flexibiliteit en maatwerk voor elk hotel mogelijk is.

Opties in afwerking en handgrepen

Vul de elegantie van uw Onity-slot aan met een van deze slijtvaste afwerkingen en handgrepen

Afwerking

Door de combinatie van Onity’s DirectKey mobiele toegangstechnologie en een door het hotel geleverde smartphone-app, kunnen gasten hun toegewezen sleutel veilig downloaden om hun kamer en andere toegangscontrole voor gasten van het pand te ontgrendelen.

Trillium® serie

De nieuwe Trillium® serie van Onity heeft een slank ontwerp dat aansluit bij de moderne look and feel. Opties zijn onder meer een standaard magneetstrip, RFID-sloten met MIFARE Plus®-mogelijkheden en sloten met DirectKey ™ module ingebouwd.

Trillium Series

Eenvoudige upgrade mogelijkheid

Trillium-sloten bieden een eenvoudig upgrade op locaties waar Onity HT- en ADVANCE-sloten momenteel zijn geïnstalleerd. Geen nieuwe gaten boren of opnieuw schilderen bij het installeren van nieuwe Trillium-sloten. Hierdoor blijft alles in tact en worden uw gasten tijdens de installatie niet of nauwelijks gestoord.

Download hier de flyer

Speciale sloten

Buitenshuis slot

Onity-sloten zijn verkrijgbaar in een speciale versie voor buiten, ontworpen om bestand te zijn tegen ruige weersomstandigheden.
Deze oplossing wordt aangeboden voor Trillium Mag- en Trillium RFID-sloten in satijnchroom en donkerbronsafwerkingen, gecombineerd met het volledige assortiment Onity-handgrepen.

Glazen deurslot

de Onity glazen deuroplossing is ideaal voor hoofdentree-, kantoor-, vergader- of doorgangsdeuren, voor vrijwel elk type pand. Het is speciaal ontworpen om te passen op de reeks elektronische sloten van de Onity Trillium-serie op glazen deuren, en het is ook geschikt voor andere soorten deuren met een dikte van minder dan 25 mm (metaal, hardhout, lockers, enz.)

Schuifdeurslot

De elektronische sloten van Onity zijn geschikt voor montage op schuifdeuren door middel van een speciaal ontworpen insteekslot. Deze oplossing is van toepassing op sloten uit de Trillium Mag- en Trillium RFID-serie.

Elektronisch slot met paniekstang

Onity elektronische sloten kunnen worden gecombineerd met een paniekstangoplossing bij nooduitgangen, voor meer veiligheid en controle. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met behulp van eenvoudige mechanismen, garanderen ze efficiëntie en een lange levensduur.

Geavanceerde identificatiebeveiliging

Trillium RFID-sloten bevatten de optie om MIFARE Plus-technologie te gebruiken, een verbeterde referentiebeveiliging voor RFID-kaarten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.