Onity Direct Key met Bluetooth Technologie

Onity’s DirectKey-systeem maakt gebruik van Secure Key en Bluetooth®-technologie om hotelgasten in staat te stellen de toegewezen sleutel op hun smartphone te downloaden voor eenvoudige toegang tot hotelkamers en andere toegewezen locaties.

DirectKey-technologie is ontworpen om gasten een naadloze reis te bieden – van parkeren tot liften en deuren naar hun kamer. DirectKey wordt ondersteund door een schaalbaar mobiel platform dat is geïmplementeerd in een geïnstalleerde versie van meer dan 2,5 miljoen Bluetooth-apparaten.

Superieure gastervaring DirectKey: laat gasten inchecken en uitchecken en bijna overal heen gaan met mobiele sleutels die een zorgeloze reis bieden – van parkeren tot liften naar hun kamer.

Bescherming van investeringen: DirectKey kan de implementatiekosten en -tijd verlagen en investeringen in hardware reduceren met een oplossing die gemakkelijk achteraf kan worden geïnstalleerd op bestaande magnetische en RFID-vergrendelingen of met Trillium® DirectKey-vergrendelingen voor nieuwe projecten.

Gestroomlijnde implementatie: Hoteliers kunnen zich onderscheiden door het DirectKey-systeem toe te passen in hun hotelervaring,met een eenvoudig te gebruiken implementatiekit. Het cloudgebaseerde aanbod van Onity biedt een verscheidenheid aan DirectKey-integratieopties.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een demo aan!