Philips People Counter

Helaas heeft het Corona virus de samenleving de afgelopen 2 maanden erg veranderd. Na de aankondigingen van onze Minster-President Rutte van woensdag 6 mei gaan we weer langzaam naar een “normale” samenleving en komen er steeds meer versoepelingen. Deze maatregelen treft ook de horeca & retail. Echter moeten we ons wel houden aan een aantal zeer strikte maatregelen in onze “nieuwe” 1,5 meter-samenleving, wat onder meer een maximum aantal bezoekers betekent per restaurant, cafe, winkel betekent.

Philps Professoinal Displays Solutions heeft samen met een aantal partners een oplossing gerealiseerd om op een efficiënte manier op een display te tonen of het maximaal aantal personen per locatie is bereikt.

De Philips People Counting oplossing is een volledig stand-alone oplossing, wat betekent dat er geen internet verbinding noodzakelijk is. Hiermee kan de oplossing dus niet alleen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden, maar het geeft ook geen extra druk op IT medewerkers.

Doordat de oplossing niet met het internet verbonden is en geen database wordt vastgelegd van de bezoekers/klanten is het een zeer veilige oplossing. Hierdoor voldoet het aan de gestelde AVG regels welke in Nederland van kracht zijn.

De Philips People Counter bestaat uit:

 • PHILIPS 43BDL4051D/00 display
 • Bosch NDV-3502-F03
 • Netgear GS305P-100PES router
 • Plafonbeugel

Wilt u meer informatie of eventueel bestellen neem contact met ons op!

Digital handdesinfectie non-touch display 21.5”

De combinatie van een Digital Signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

Voordelen:

 • Betere naleving van de hygiënemaatregelen
 • Klanten informeren over geldende regels in de winkel
 • Klanten en medewerkers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding
 • Wachtverzachting, het scherm kan helpen om de wachttijd voor klanten aangenamer te maken
 • In combinatie met de People Counter is het ook een effectieve tool voor retailers om bezoekersstromen te reguleren
 • Adverteren; naast waarschuwingen kunnen ook producten of aanbiedingen onder de aandacht worden gebracht

Productspecificaties:

 • 21.5” non-touch display
 • Wandmontage of plaatsing op statief
 • Android 7.1 on RK3288 quad-core, 1.8 ghz
 • Digital Signage software pre-installed
 • Plug-and-play oplossing

Download hier de productsheet

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen, neem contact met ons op via ons contactformulier of met Pieter-Jan Schoonhoven op telefoonnummer 06-29 601 505.

Onity Direct Key met Bluetooth Technologie

 

Onity’s DirectKey-systeem maakt gebruik van Secure Key en Bluetooth®-technologie om hotelgasten in staat te stellen de toegewezen sleutel op hun smartphone te downloaden voor eenvoudige toegang tot hotelkamers en andere toegewezen locaties.

DirectKey-technologie is ontworpen om gasten een naadloze reis te bieden – van parkeren tot liften en deuren naar hun kamer. DirectKey wordt ondersteund door een schaalbaar mobiel platform dat is geïmplementeerd in een geïnstalleerde versie van meer dan 2,5 miljoen Bluetooth-apparaten.

Superieure gastervaring DirectKey: laat gasten inchecken en uitchecken en bijna overal heen gaan met mobiele sleutels die een zorgeloze reis bieden – van parkeren tot liften naar hun kamer.

Bescherming van investeringen: DirectKey kan de implementatiekosten en -tijd verlagen en investeringen in hardware reduceren met een oplossing die gemakkelijk achteraf kan worden geïnstalleerd op bestaande magnetische en RFID-vergrendelingen of met Trillium® DirectKey-vergrendelingen voor nieuwe projecten.

Gestroomlijnde implementatie: Hoteliers kunnen zich onderscheiden door het DirectKey-systeem toe te passen in hun hotelervaring,met een eenvoudig te gebruiken implementatiekit. Het cloudgebaseerde aanbod van Onity biedt een verscheidenheid aan DirectKey-integratieopties.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een demo aan!