Ons hotel maakt al jaren gebruik van de producten van Onity en de dienstverlening van Timp & Simons. Vorig jaar oktober hebben onze sloten een upgrade gehad en voldoen nu volledig aan de eisen van Hilton.

Inmiddels maken wij als 1 van de eerste Hilton hotels in Nederland gebruik van Digital key en zijn daarmee klaar voor de toekomst. Wij zijn erg blij met de huidige samenwerking, de service en de professionaliteit van dit bedrijf!

David Braithwaite – GM Hilton Garden Inn Leiden/Oegstgeest

Sinds lange tijd maken wij tevreden gebruik van het elektronische slotensysteem van Onity. Ons systeem was echter wel aan een upgrade toe. Timp & Simons heeft ons uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden en de hedendaagse techniek. Momenteel is ons hotel voorzien van sloten met RFID, klaar voor de toekomst en geen storingen meer vanwege niet werkende magneetkaarten.

Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig en zijn zeer tevreden met de geleverde producten en diensten!

Martin Paardekooper – Eigenaar – Best Western Dam Square Inn

Sinds de overname van het hotel waren wij opzoek naar een nieuw televisie systeem en vervanging van de wifi en video bewaking. Dankzij het adviseren van Timp & Simons hebben wij een uitstekend systeem dat voldoet aan de verwachtingen van onze gasten en hebben wij ook veel geld kunnen besparen. Mede hierdoor zijn wij uiterst tevreden over het aanbevolen systeem, de geleverde diensten en service.

Wij zijn erg tevreden en kunnen Timp & Simons zeker aanbevelen.

Jean Luc Baeriswyl – General Manager – JaZet Opco B.V. (Hotel Den Haag – Voorburg)